Via online community app Socie kun je vanuit huis meedoen aan voorbereiding bijeenkomst 9 november

Ook als je niet naar Amsterdam kunt komen
Met gepaste trots kondigen we aan dat Het Rode Nest een langgekoesterde wens in vervulling laat gaan: we lanceren een online brainstorm- en discussieplatform! Dit is dé plek waar deelnemers op een gelijkwaardige manier met elkaar in gesprek kunnen gaan, ook wel ‘horizontale communicatie’ genoemd. Precies zoals de commissie Noten het heeft omschreven in het rapport Tussen Leden en Leiders: “We creëren een plein waarop leden elkaar kunnen ontmoeten.”
We zetten hiervoor de veilige en gebruiksvriendelijke app Socie in, speciaal voor groepscommunicatie en samenwerking. Benieuwd hoe het werkt? In dit artikel lees je er meer over. Mis het niet en doe mee!

Socie: een veilig en compleet Community Platform

Socie is een veilige app voor groepscommunicatie via mobiele telefoon en tablet, speciaal ontworpen voor het verbinden en organiseren van communities. Het lijkt op WhatsApp, dat vooral simpel en bekend is, maar Socie biedt veel meer. Het platform maakt het delen van communicatie, nieuws, evenementen en documenten mogelijk, alles in één app. Het is in feite een vertrekpunt in de informatiezoektocht en de plek voor interactie en connectie met andere community leden.
Organisaties kunnen Socie volledig aanpassen aan hun eigen wensen, zoals het inrichten van profielgegevens en functies. Leden kunnen elkaar eenvoudig vinden en ze bepalen zelf welke informatie ze delen dankzij de uitgebreide privacy-instellingen.
Socie wordt in Nederland ontwikkeld en alle data blijft binnen de EU.

Doe mee aan deze voorbereiding op de bijeenkomst van 9 november!

Het Rode Nest gebruikt Socie om alle deelnemers voor te bereiden op de bijeenkomst van 9 november. Via deze app willen we samen brainstormen en discussiëren over de vernieuwing van de partijcultuur binnen de PvdA en de samenwerking met GroenLinks, met als focus het versterken van de partijdemocratie.

De app is speciaal voor deze bijeenkomst ingericht en zal iedereen actief stimuleren om mee te doen. Zo zijn er speciale discussiethema’s toegevoegd:

  • Aandachtspunten voor de voorbereiding van de bijeenkomst op 9 november;
  • Stellingen voor de discussie op de bijeenkomst;
  • Punten voor het actieplan dat we op 9 november gaan vaststellen;
  • Voorwaarden voor de uitvoering van het actieplan;
  • Ideeën over de uitvoering van het actieplan en het promoten daarvan;
  • Vervolgactiviteiten op de bijeenkomst van 9 november.

Gebruikers van de app kunnen hier zelf hun ideeën neerzetten en daar een discussie over beginnen. Ook bestaat de mogelijkheid om hier nog bestanden e.d. aan toe te voegen. Elke gebruiker kan op iedere discussie reageren, hetzij met tekst of hetzij met een emoticon. De reactie verschijnt “ingesprongen” op het bericht waarop het reageert.

Na aanmelding voor fysieke deelname aan, of voor alleen het leveren van bijdragen voor de bijeenkomst log je in met je e-mailadres en wachtwoord.
Deelnemers ontvangen bij de bevestiging van de aanmelding meer uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van deze app.

Doe mee en deel je ideeën!

Tot slot

We hopen dat de deelnemers net zo enthousiast worden over de app van Het Rode Nest als wij! Samen willen we een levendige, dynamische community creëren die bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst op 9 november én aan de vernieuwing van de PvdA. Doe mee met de app, zelfs als je er op 9 november niet bij kunt zijn.

Onze verwachtingen zijn hoog – sluit je aan!

Schermafbeeldingen van de Socie app zoals het Rode Nest die heeft ingericht voor 9 november

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht / Homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter