S&D-abonnement met korting en gratis boek

Socialisme & Democratie (S&D) is sinds 1939 een Nederlands tijdschrift dat tegenwoordig wordt uitgegeven door de Wiardi Beckman Stichting (WBS), het wetenschappelijke bureau van de Partij van de Arbeid.

De inhoud bestaat uit politiek, wetenschap, essays en opinies. De artikelen gaan doorgaans over actuele politieke onderwerpen. Regelmatig wordt geschreven over onze democratie, ledendemocratie, rechtsstaat en vele maatschappelijke kwesties.

Voor de lezers van de Rode Nest-nieuwsbrief heeft de WBS een speciale aanbieding voor een abonnement op S&D. Het eerste jaar leest u de papieren S&D voor 40,50 euro (daarna 82,50 euro). Een online-abonnement kost slechts 2 euro per maand.

Neemt u een S&D-abonnement dat krijgt u uiteraard de kennismakingskorting en tevens kunt u gratis en zonder verzendkosten een WBS-boek uitzoeken. Deze uitgaven vind u hier: WBS-boeken.

Mail naar wlinders@wbs.nl om van dit tijdelijke aanbod gebruik te maken.

Heeft u al een abonnement op S&D? Ook dan vergeten wij u niet. In dat geval mag u, maar dan wel tegen verzendkosten, een gratis boek uitzoeken.

Wiljan Linders

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>